Umesto prženica ponudila seks: Nataša Bekvalac otkrila svoj najveći blam

Izvor: Story, 20.Nov.2019, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto prženica ponudila seks: Nataša Bekvalac otkrila svoj najveći blam

Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je sinoć, u utorak 19. novembra, u emisiji “Amidži šou” gde je voditelju Ognjenu Amidžiću ispričala jedan od svoji najvećih blamova. Naime, oni su se između ostalog dotakli pričale o pojedinim novosadskim izrazima koje Nataša koristi u svakodnevnom govoru, a koji su joj jednom prilikom napravili “problem”. Ognjen ju je podsetio ... The post Umesto prženica ponudila seks: Nataša Bekvalac otkrila svoj najveći blam appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Mislio je da mu nudim seks": Nataša Bekvalac ispričala anegdotu dok je bila u vezi sa Danilom Ikodinovićem

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Pevačica je gostovala u utorak uveče kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", i tom prilikom otkrila mnoge stvari Pevačica Nataša Bekvalac gostovala je u utorak uveče kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", i tom prilikom otkrila mnoge stvari kojima se gledaoci...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.