TikTok ima prvog korisnika koji je stigao do 100 miliona pratilaca

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Nov.2020, 10:50

TikTok ima prvog korisnika koji je stigao do 100 miliona pratilaca

Ovo je ogroman broj za bilo koju platformu, a naročito za ovu gde nijedan drugi korisnik nije ni blizu broja od 100 miliona pratilaca mlade D’Amelio

Drugi najpraćeniji profil na TikTok-u od 22. novembra 2020 je Addison Rae, koji trenutno iznosi 69,6 miliona. Zach King je na trećem mestu sa 52,8 miliona, a svi posle su ispod 50 miliona.

Svi ovi imaju više pratilaca i od brojnih zvezda slavnih ličnosti, uključujući Vill Smitha, Arianu Grande i The Rock-a. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << više nego dvostruko veći broj pratilaca koji prate TikTok-ov zvanični nalog.

Iako je ovo dostignuće veliko za D’Ameliu lično, ono je takođe odraz brzog rasta TikTok-a kao platforme. YouTube zvezdi PewDiePie, koji je pokrenuo svoj kanal 2010. godine, trebalo je devet godina da postigne istu cifru. D’Amelio je u međuvremenu podelila svoj prvi TikTok tek u maju 2019.

Iako je YouTube sličniji TikTok-u, slična je priča i na Twitteru i Instagramu. Kety Perri je prva na Twitteru dostigla 100 miliona pratilaca, a dogodilo se to osam godina nakon što se pridružila tviter zajednici. Seleni Gomez je trebalo manje vremena da stigne do tog broja na Instagramu, gde je bila prva, ali ne mnogo: njen nalog je otvoren 2013. godine i dostigla je 100 miliona pratilaca u 2018. godini.

Izvor: www.benchmark.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Televizijske kuće u Hrvatskoj u 2019 u plusu za oko 22 miliona evra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Nov.2020

ZAGREB – U prošloj godini u oblasti emitovanja televizijskog programa poslovalo je 53 kompanije, sa 3.934 zaposlenih, što je za 3,6 posto više u odnosu na 2018. godinu, pokazuje analiza koju je sprovela Fina povodom Svetskog dana televizije koje se obeležava 21. novembra..U Zagrebu je najveća...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.