TV program koji ne smete propustiti

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Nov.2023, 17:47

TV program koji ne smete propustiti

Kako bi atmosfera bila baš potpuna, uključite fenomenalne FilmBox kanale i prepustite se neverovatnim filmskim ostvarenjima koje vam predlažemo u nastavku.

Pripreme za vikend započnite već u četvrtak gledajući komediju „Prevaranti u bekstvu“. Ovo je priča o Benu Svitu, osamnaestogodišnjaku iz srednje klase koji dolazi na Univerzitet u Berkliju 1968. godine, kako bi studirao ekonomiju i izbegao regrutovanje. Tamo počinje odiseju kroz seks, drogu, rokenrol i politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << aktivizam, što okreće njegov konzervativni svet naglavačke i ostavlja ga na putu istraživanja i samospoznaje. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra od 19.25h.

Spoj akcije i horora pronaći ćete u petak u 21h na kanalu FilmBox Premium i to u filmu „Ubica zombija“. Ne propustite film koji govori o tajanstvenom virusu koji je ubio milione ljudi, a mnoge pretvorio u krvožedne zombije. Bez ikakve šanse da ga zaustavi, vlada SAD stvara video igricu pod nazivom „Dead Trigger“, koja oslikava zastrašujuće prokletstvo koje je snašlo svet.

Poslednji, ali ne i najmanje zanimljiv predlog filma za ovu nedelju jeste drama „Protokol“. Čovek istražuje tajanstvenu smrt svog sina i shvata da mu je život u opasnosti, kad pronađe dokaz da se velika farmaceutska kompanija poigrava sa ljudskim životima. U petak se udobno smestite u 21h i ovaj film ispratite preko FilmBox Stars kanala.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.