Šokantno: Kako bestseler 50 nijansi sive utiče na svoje čitaoce?

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno: Kako bestseler "50 nijansi sive" utiče na svoje čitaoce?

Da li ste i vi među onima koji su pročitali svetski hit, knjigu "50 nijansi sive" ? Ovo istraživanje moglo bi da vas iznenadi!

Istraživanje Univerziteta Mičigen pokazalo je da knjiga "50 nijansi sive" loše utiče na žene.

Istraživači su ispitali 715 žena između 18 i 24 godine i otkrili da su one koje su pročitale barem prvi deo trilogije pokazale veću verovatnoću da imaju partnera koji pokazuje ljubomorne sklonosti, sklonosti uhođenja i onog koji će ih >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << psihički zlostavljati. Takođe, kod njih je postojala i veća šansa za javljanjem poremećaja u ishrani, piše dnevnik.hr.

50 nijansi sive | Foto: Profimedia.rs

Žene koje su pročitale sva tri dela trilogije, trebalo bi da budu zabrinute, jer su upravo one, prema rezultatima istraživanja, postale sklonije menjanju seksualnih partnera i porasla im je sklonost prema alkoholu. One žene koje su i pre čitanja pokazivale takve sklonosti, sad su ih samo dodatno produbile, zaključak je istraživača.

50 nijansi sive | Foto: Profimedia.rs

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

PODSVESNA ŽELJA ZA ZLOSTAVLJANJEM: Knjiga 50 nijansi siva loše utiče na žene!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014

Da li ste i vi među onima koji su pročitali svetski hit? Ovo istraživanje moglo bi da vas iznenadi..Istraživanje Univerziteta Mičigen pokazalo je da knjiga "50 nijansi sive" loše utiče na žene...Istraživači su ispitali 715 žena između 18 i 24 godine i otkrili da su one koje su pročitale...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.