Izvor: Luftika.rs, 02.Sep.2023, 08:28

Škorpiju, Devicu i Jarca od 21. septembra 2023. čeka najbolja jeseni života, pobedan nad egom donosi sreću i uspeh

Leto još uvek traje. Ipak, astro prognoze se menjaju i stižu nam nove iz dana u dan. Ono što je posebno dobro kod toga je mogućnost da se pripremimo za periode koji nam dolaze. A budući da uskoro stiže novo godišnje doba, zvezde su, polako, ali sigurno, pripremile nešto posebno, piše krstarica.com.
Prethodno izrečeno se posebno odnosi na sledeća tri znaka.
Ova 3 znaka očekuju radikalne promene i nova iskustva koja će da im oplemene živote i donesu sreću i uspeh na brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << životnim poljima.
A evo kako izgledaju njihove astro prognoze:
Škorpija Škorpije verovatno nisu svesne koliko su im zvezde naklonjene u predstojećem perodu. Zato će pozitivne promene osetiti samo oni koji budu u stanju da obuzdaju svoj ego.
Naučite da osluškujete okolinu i da se stavite u položaj drugih. Ko to uradi na pravi način, ubiraće samo plodove svog rada. Budite vredni i staloženii trud će se isplatiti.
Devica Devica je zvezda jeseni. Nakon napornijeg tempa tokom leta i perioda zabrinutosti, Device će se konačno osetiti rasterećeno i opušteno. Kako je ovo i njihov period, posebno će biti naglašena njihova energija.
Ako su u proteklom periodu osetile zastoj energije u poslovnom svetu, na jesen će se mnogo toga promeniti. Device će biti prepune elana i hrabro će koračati ka novim izazovima.
Jarac Niko se kao Jarac neće suočiti sa dramatičnim promenama. Promene možete da očekujete pre svega na poslovnom planu, ali su moguće i emotivne trzavice. Ono što se trenutno dešava, mnogi predstavnici znaka će doživeti kao dramatično. Pokušaćete svim silama da sakrijete emocije.
Ne budite tako oštri prema sebi. Vrlo brzo ćete shvatiti da je sve što se trenutno dešava najbolje za vas.
Egipatski horoskop otkriva vašu životnu sudbinu, a poslednja rečenica krije srž lične sreće

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.