Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Feb.2024, 17:43

SAM Akademija 2024: Više od 100 polaznika za tri godine prošlo kroz ekskluzivni edukativni program

To i jeste glavna ideja vodilja ovog programa, koji je namenjen menadžerima, preduzetnicima, sadašnjim i budućim liderima. Kroz sinergiju razmene iskustva, znanja, kao i najboljih primera iz korporativne i preduzetničke prakse, ovaj program doprinosi razvoju i jačanju profesionalnih performansi pojedinaca, koji će voditi poslovnu zajednicu u Srbiji u narednim godinama.

Program je sačinjen od 7 modula u okviru kojih je 26 predavanja koja će se održavati uživo tokom 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << subota. Predavanja su kreirana  prema najnovijim edukativnim trendovima iz oblasti menadžerske prakse koji su okrenuti budućnosti poslovanja. Svoje znanje učesnici će unapređivati kroz interaktivne sesije sa preko 30 istaknutih i renomiranih menadžera, ostvarenih profesionalaca i lidera sa regionalnim i internacionalnim iskustvom, koji rukovode nekim od najuspešnijim kompanija u Srbiji.

Kriterijumi su, kao i ranije, za menadžere – 7 godina radnog iskustva na menadžerskoj poziciji i/ili 5 godina rukovođenja timovima, kao i za preduzetnike, koji vode male i srednje kompanije  – 7+ godina iskustva i/il minimum 7 ljudi kojim rukovodi ili minimum godišnjeg prometa u iznosu od 70 miliona dinara.

Pijave traju do 11.03.2024, a program počinje 23. marta. Link za prijave, s obzirom da je broj mesta ograničen je https://forms.gle/ZbEqa7LtWmedWTry7

Budite lider 21. veka!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.