Plivao za Časni krst, tetovirao svece, nosio brojanice: Đ.M. se predstavljao kao jako pobožan, pa ubio majku

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 16:07

Plivao za Časni krst, tetovirao svece, nosio brojanice: Đ.M. se predstavljao kao jako pobožan, pa ubio majku

Đ. Marić (26) uhapšen je jutros kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu na Voždovcu, a sudeći prema njegovim profilima na društvenim mrežama, bio je dosta aktivan, i na istim često kačio fotografije iz teretane, streljane ali i one na kojima se vidi kako pliva za Časni krst, i to nekoliko puta.
Naime, kako se vidi na pomenutim fotografijama, pored mnogih usnimljenih u teretani, gde je, kako su i za “Blic” njegove komšije potvrdile, bio redovan, uhapšeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << mladić delio je i fotografije plivanja za Časni krst na Bogojavljenje, te se, kako za medije govore njegovi pozanici, na internetu neretko predstavljao kao “jako pobožan mladić”.
Podsetimo, beogradska policija uhapsila je danas Đ. Marića (26) nakon što je osumnjičen za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu, a nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao u Beograd, otvorio vrata stana u i tamo zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave.
Foto Facebook Dvadesetšestogodišnji Đ. Marić potom je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke, te mu je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
Kako se sumnja, mladić (26) ubio je svoju majku u voždovačkoj višespratnici pre dva dana, dok je telo nesrećne žene pronađeno tek jutros. Na telu nastradale žene, a kako piše u saopštenju MUP-a, vidne su povrede glave, koje joj je, kako se sumnja, Đ.M. više puta naneo tupim predmetom, te da je žena preminula od zadobijenih povreda.
Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.
I devojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vreme čudno ponašao, te je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruzveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu devojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.
Izvor: Blic
Ovo je mladić koji je ubio majku u Beogradu, komšije kažu da je bio fin, bavio se sportom

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.