Izvor: Blic, 01.Okt.2022, 11:18

"U POSLEDNJE VREME SE ČUDNO PONAŠAO" Mladić koji je ubio svoju majku, samo dan ranije NAPAO nepoznatu devojku na motoru u Beogradu (VIDEO)

Mladić Đ. Marić (26) koji je jutros uhapšen nakon što je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe brutalno ubio svoju majku D. Marić (61), samo dan ranije napravio je incident u Beogradu kada je nasred ulice nasrnuo na nepoznatu devojku i oborio je sa motora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđanin juče skočio na devojku na motoru, pa pušten, jutros uhapšen zbog ubistva majke

Izvor: Radio 021, 01.Okt.2022

Dvadesetšestogodišnji Đ. M. jutros je uhapšen jer je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu ubio svoju majku D. M. (61).

Nastavak na Radio 021...

Mladić koji je ubio majku u Beogradu, juče napao devojku na motoru, pustili ga iz “Laze Lazarevića”

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022

Kakva greška sistema koji nije prepoznao ozbiljnost situacije.. Mladić Đ. Marić (26) koji je jutros uhapšen nakon što je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe brutalno ubio svoju majku D. Marić (61), samo dan ranije napravio je incident u Beogradu kada je nasred...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.