Ostalo je samo mesec dana da prijavite svoje najbolje radove na Golden Drum

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Jul.2022, 07:22

Ostalo je samo mesec dana da prijavite svoje najbolje radove na Golden Drum

Takmičenje Golden Drum 2022

Golden Drum poziv za prijave je otvoren do 5. avgusta 2022. i uključuje sve radove koji su emitovani, objavljeni ili prvi put implementirani u periodu od 1. septembra 2021 do 5. avgusta 2022. godine.

Agencije, oglašivači, klijenti, dizajnerske/produkcijske kuće, medijske kompanije i drugi kreativci iz 36 zemalja pozvani su da prijave svoje radove u četiri različite sekcije: One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Business Excellence Drum i specialna All Juries Section.

Očekuju vas nove nagrade!

Golden Drum dodeljuje dve nove specijalne nagrade:

Nagrada za produkcijsku agenciju godine, dodeliće priznanje najboljoj producentskoj kući koja pokaže izvanredan rad u preprodukciji ili postprodukciji. Nagrada će biti uručena produkcijskoj kući koja sakupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Nagrada Digitalna agencija godine, priznanje će biti dodeljeno najboljoj digitalnoj agenciji koja pokazuje izuzetnu kreativnost u digitalnom svetu. Nagrada će biti uručena digitalnoj agenciji koja sakupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Saznajte više o Golden Drum nagradama: goldendrum.com/competition/awards

Partnerstvo sa Little Black Book

U 2022 Golden Drum nastavlja svoje partnerstvo sa Little Black Book. Svaki dobitnik Grand Prix-a festivala biće direktno i besplatno uključen u The Immortal Awards. Period kvalifikovanosti za The Immortal Awards traje od 1. septembra 2021. do 31. avgusta 2022.

Kompanija koja je prijavila pobednički rad dobija besplatno članstvo u Little Black Book (u vrednosti od 1000 funti) koje će im omogućiti da uđu u Immortal Awards, kao i priliku da iskoriste sve pogodnosti Little Black Book.

Hajde da obnovimo izgubljenu vezu!

Nakon duge pauze od iskustava uživo, festival je spreman da ponovo izgradi izgubljenu vezu, sa snažnom željom da se ponovo ujedini i ponovo pokrene kreativnost. Rezervišite datum: 28. Golden Drum će biti ugošćen od strane Weekend Media Festivala u petak, 23. septembra u Rovinju, Hrvatska.

Golden Drum festivalska ulaznica uključuje program pun najnovijih trendova i kreativnih uvida profesionalaca, dodelu nagrada i ludu zabavu kao vrhunac događaja.

Rok za prijavu radova: petak, 5. avgust 2022. u 23.59 sati po srednjeevropskom vremenu

Rok za prijavu radova za takmičenju Young Drummers: petak, 5. avgust 2022. u 23.59 po srednjeevropskom vremenu

Dodela nagrada Golden Drum: petak, 23. septembar 2022

Žiri Golden Drum festivala: goldendrum.com/competition/juries

Sistem za prijavu radova: engine.goldendrum.com

Kotizacija: goldendrum.com/competition/competition-fees-paiment/one-channel-drum-prices

Golden Drum i Slovenačka turistička organizacija pozivaju mlade kreativce širom sveta da se pridruže takmičenju Young Drummers. Ovogodišnji izazov je osmisliti poster ili video na temu „Hey you, become the future of tourism!“

Autor najboljeg kreativnog rešenja biće nagrađen nagradom od 1.000 evra i biće promovisan tokom Golden Drum Festivala 2022.

Izazov ovogodišnjeg konkursa je podsticanje mladih za karijeru u turizmu. Cilj je pronaći kreativna rešenja koja bi pokazala da je rad u turizmu zanimljiv i nudi bezbroj mogućnosti za rast, međunarodnu razmenu i životna iskustva.

Važna informacija:

• Rok za podnošenje prijave: 5. avgust 2022

• Format prijave: poster ili video

• Cena prijave: 25 EUR (PDV nije uključen)

Više informacija možete pronaći OVDE!

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.