Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Sep.2023, 19:41

Novi filmovi u bioskopima: Detektiv Cvrle i Zlatna košnica

U subotu, 9. septembra 2023. od 17.00 u Cineplexx 4D Delta City bioskopu biće održana svečana projekcija filma „Detektiv Cvrle i Zlatna košnica“. Za mališane su pripremljene kreativne radionice, a biće prisutni i animatori. U bajkovitom gradiću smeštenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici se pripremaju za za svoj omiljeni praznik – Dan grada. … Članak Novi filmovi u bioskopima: Detektiv Cvrle i Zlatna košnica se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

19. festival Sedam veličanstvenih

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Sep.2023

Filmski festival Sedam veličanstvenih, devetnaesti pregled modernog dokumentarnog filma, biće organizovan u MTS dvorani od 11. od 17. septembra 2023. Po tradiciji, biće predstavljeno sedam ostvarenja najnovije produkcije. Ovogodišnje izdanje festivala otvara ostvarenje jednog od najznačajnijih evropskih...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.