Nisu se PODNOSILI, a onda su se ZAVOLELI: Ovako SE RODILA LJUBAV između Jovane i Željka

Izvor: Story, 31.Avg.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu se PODNOSILI, a onda su se ZAVOLELI: Ovako SE RODILA LJUBAV između Jovane i Željka

Voditeljka Jovana Joksimović i Željko Joksimović pre deset godina zajedno su stali na binu kako bi vodili “Evrosong” i tada su se zaljubili jedno u drugo. Danas su Jovana Joksimović i Željko Joksimović supružnici i roditelji troje dece. A posle dest godina ponovo su zajedno stali na binu. Jovana nije skirvala emocije i podsećanje na ... The post Nisu se PODNOSILI, a onda su se ZAVOLELI: Ovako SE RODILA LJUBAV između Jovane i Željka appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jovana i Željko Joksimović otkrili da su se između njih EMOCIJE UGASILE, a vrlo brzo usledilo je NEOČEKIVANO OTKRIĆE (VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Poznati par imao je turbulentan odnos prethodnih godina, pa se o njihovom početku veze i raskidu romansi sa nekadašnjim partnerima i te kako pričalo. Danas ne vole da se osvrću na period kada su odlučili da se raziđu, te su jedno vreme proveli svako na svoju stranu, da bi potom usledilo pomirenje,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.