Netflix hoće da otkupi prava na “Južni vetar”

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Apr.2020, 14:23

Netflix hoće da otkupi prava na “Južni vetar”

Ovo je potvrdio i reditelj i scenarista serije i filma, Miloš Avramović.

Film neću da dajem samo da bismo dospeli na Netflix. Da ga stave bez reklame i smisla, i da još finansijski budem u minusu, jer to što treba da se dostavi uz film košta mnogo. Već sam imao tu ponudu, ali Netflix da bi uvrstio film u ponudu traži gomilu prevoda, materijala, raznih eksporta, svašta nešto. Probaćemo da ponudimo drugi deo filma, seriju i prvi deo kao jedan ozbiljan paket. Takođe, imali >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << smo ponudu i od HBO Europe, ali su oni odustali jer smo prava na emitovanje već prodali Rusiji i zemljama u regionu”, rekao je Avramović za FILM I TV.

On je već počeo sa odabirom glumaca za drugi deo filma.

Kako je pre nekoliko dana najavio i glavni glumac Miloš Biković, čim se trenutna situacija stabilizuje, počinje snjimanje drugog dela filma “Južni vetar”, a potom i druge sezone istoimene serije.

Premijera drugog dela filma trebalo bi da bude početkom 2021. godine, a nakon toga snimaće se i druga sezona serije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.