Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Izvor: Story, 07.Dec.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Nataša Bekvalac, i posle svega što je pretrpela u braku sa Lukom Lazukićem, još ima veru u ljubav, ali priznaje da ne planira više da rađa decu. Nata je otkrila da je sasvim zadovoljna što je majka dve devojčice, pa nema potrebu ni da razmišlja o novoj trudnoći ili o tome da li želi da ... The post Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018

Nataša Bekvalac, i posle svega što je pretrpela u braku sa Lukom Lazukićem, još ima veru u ljubav, ali priznaje da ne planira više da rađa decu...Nata je otkrila da je sasvim zadovoljna što je majka dve devojčice, pa nema potrebu ni da razmišlja o novoj trudnoći ili o tome da li želi da dobije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.