Najveći broj HD kanala i još brži internet u SBB-u

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Dec.2016, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveći broj HD kanala i još brži internet u SBB-u

Najpopularniji domaći i strani kanali su neizostavan deo SBB ponude, koja je sada obogaćena sa još kvalitetnog sadržaja i novim kanalima u visokoj rezoluciji (HD)

Pored IDJ HD kanala koji je startovao u novembru, SBB dodaje još tri nova HD kanala – Qyou, iCONCERTS i Trace Urban i obogaćuje svaki TV paket sa dodatnim HD kanalima. Tako startni Silver paket ima čak 8 HD kanala, umesto dosadašnja 4. Gold 22, Gold extra 42, a Gold premium 47. SBB još jednom potvrđuje poziciju najveće >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << HD platforme u zemlji sa ubedljivo najvećim izborom kanala u visokoj rezoluciji (HD).

Kako bi svi korisnici digitalne televizije mogli da prate kanale visoke rezolucije, SBB će do februara izvršiti besplatnu zamenu svih boksova koji ne podržavaju emitovanje kanala u HD rezoluciji u HD boksove, što predstavlja potpuni prelazak ove kompanije na HD platformu sledeće godine.

U 2017. sa još bržim internetom

Kompanija SBB je početnu brzinu interneta prošle godine povećala na 30 Mbps, što je tri puta veća brzina od prosečne u Srbiji. U prvom kvartalu 2017. naš najveći kablovski operator najavljuje još brži internet, čime će dodatno da ojača poziciju lidera na tržištu kablovskog interneta.

O novim HD kanalima

Pratićete neverovatne, inspirativne i zabavne internet video klipove iz svih krajeva sveta, 24/7 na kanalu QYou. Trace Urban donosi najnovije hitove i vesti za sve ljubitelje R&B and hip-hop muzike. Uz iConcerts gledaćete koncerte najpoznatijih mega zvezda do najvećih muzičkih legendi našeg vremena, DJ setove na otvorenim festivalima, mitske predstave, dokumentarce iz backstage-a i ekskluzivne intervjue snimljene širom sveta. Ova tri kanala će da budu promotivno otključana svim korisnicima do 15.01.2017.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.