NAJSKUPLJI GOLMAN SVETA NAPRAVIO VELIKI SKANDAL U FINALU LIGA KUPA: Kolevka fudbala OVO ne pamti! Kepa ODBIO da izađe iz igre, trener Čelsija Sari pobesneo, Engleska u šoku! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSKUPLJI GOLMAN SVETA NAPRAVIO VELIKI SKANDAL U FINALU LIGA KUPA: Kolevka fudbala OVO ne pamti! Kepa ODBIO da izađe iz igre, trener Čelsija Sari pobesneo, Engleska u šoku! (VIDEO)

Kolevka fudbala ovo nije doživela! Šou u finalu Liga kupa Engleske između Mančester sitija i Čelsija na "Vembliju".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neverovatne scene na Vembliju: Kepa odbio da izađe, Sari je izgubio sav autoritet?!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2019

Najbizarniji detalj dana. Ma šta dana, ovako nešto nismo videli za života. Kepa Arizabalaga, najskuplji golman u istoriji fudbala, oduzeo je Mauriciju Sariju sav autoritet koji je imao odbivši da izađe sa terena i Viliju Kabaljeru ustupi mesto pred penal seriju u sudaru Čelsija i Mančester Sitija...

Nastavak na MozzartSport.com...

SITI ODBRANIO TROFEJ: Građani posle penala do Liga kupa, golman Čelsija odbio da izađe pred odlučujuće momente (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Feb.2019

Fudbaleri Mančester Sitija osvojili su engleski Liga kup, pošto su u finalu tog takmičenjja posle penala savladali Čelsi 4:3 (0:0), odbranivši tako pehar osvojen prošle godine.

Nastavak na Kurir...

Was ist das, Kepa*: Čelzijev golman napravio trenera budalom (Širer)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2019, 14:38

Kako je proslavljeni engleski golgeter video nesvakidašnji nesporazum između dva "plavca" u finalu Kupa ligaša Engleske...Trofej Kupa ligaša Engleske, takmičenja pokrenutog 1960, ostaje u vitrinama Mančester sitija, ali je ishod finalne utakmice na Vembliju s Čelzijem, koji je rešen na penale,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.