Makedonska agencija New Media dobitnik priznanja SoMo Borac

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonska agencija New Media dobitnik priznanja SoMo Borac

Regionalno takmičenja za najbolje digitalne projekte SoMo Borac održano je u okviru Weekend Media Festivala u Rovinju

Žiri sačinjen od dvadeset regionalnih stručnjaka u oblasti digitalnih medija i marketinga izabrao je među 123 prijavljenih projekata 24 koja su dobila priznanje SoMo Borac.

Među dobitnicima nalazi se i makedonska marketinška agencija New Media MK koji je ušla u finale u okviru kategorije SoMust Have.

Agencija New Media MK je nagrađena za projekat koji je kreirala za makedonskog operatera ONE pod nazivom #фотонанеделата

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Beck’speriment jedna od najboljih kampanja u regionu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju, žiri sastavljen od novinara specijalizovanih za marketinšku industriju nagradio je kampanje koje su obeležile protekli period i ostaće zapamćene po originalnosti, kvalitetu izvođenja i tržišnoj uspešnosti..Tako je jednim od najboljih radova...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.