Beck’speriment jedna od najboljih kampanja u regionu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Sep.2015, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beck’speriment jedna od najboljih kampanja u regionu

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju, žiri sastavljen od novinara specijalizovanih za marketinšku industriju nagradio je kampanje koje su obeležile protekli period i ostaće zapamćene po originalnosti, kvalitetu izvođenja i tržišnoj uspešnosti

Tako je jednim od najboljih radova na reviji BalCannes 2015. proglašen Beck’speriment. Kampanja koju je za Zagrebačku pivovaru osmislila agencija Drap niže uspeh za uspehom. Na Danima komunikacija osvojila je nagradu MIXX >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << za najbolji brandirani sadržaj, a i Molson Coors Europe proglasio ju je najboljom evropskom kampanjom na internom takmičenju u maju ove godine.

Izuzetno nam je drago da je Beck’speriment prepoznat od strane stručne javnosti u regionu. Ovakvo priznanje svakako nam je motivacija da nastavimo da postavljamo nove standarde u digitalnom oglašavanju te da budući projekti agencije budu još bolji, zanimljiviji i funkcionalniji”, izjavio je Vlado Karmelić, account direktor agencije Drap.

Dodeljene su i godišnje nagrade za digitalne radove u regionu u čak osam kategorija, a birao ih je žiri sastavljen od 20 članova, predstavnika medija i digitalnih profesionalaca. SoMo borca za nagradu Digitalni Mix, koja je ove godine proširena na sve kampanje koje su inkorporirale na više digitalnih kanala, odnela je kampanja Suglasnik za život. Kreirala ju je IMAGO reklamna agencija, uz podršku Drapa, za Hrvatsku udrugu Transplant, kako bi naglasili važnost donaciju organa.

U finale za SoMoContent nagradu ušla je i Drapova kampanja za NESCAFÉ Srbiju, napravljena u saradnji s agencijom Publicis Beograd u kojoj se poznati srpski glumac Nikola Đuričko našao u nesvakidašnjoj i duhovitoj ulozi NESCAFÉ Frappé majstora.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.