MAXI upozorava kupce na zloupotrebu brenda

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2016, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAXI upozorava kupce na zloupotrebu brenda

Kompanija Delez Srbija (Delhaize) obavestila je i upozorila kupce da je došlo do zloupotrebe brenda Maxi i to tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu

„Kompanija Delez Srbija i Maxi apeluje na svoje kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na ovom, ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu kako ne bi došli u situaciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare,“ navode iz kompanije.

U Delezu napominju kao vlasnik maloprodajnog formata Maxi ne stoje iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, te da pravnim putem preduzimaju sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo pomenuto grubo kršenje prava intelektualne svojine.

Svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje Maxi objavljuju se isključivo putem jedine zvanične Maxi veb stranice: maxi.rs odnosno Maxi Fejsbuk stranice: www.facebook.com/Maxi.Srbija/?fref=ts

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.