Delez: Lažna nagradna igra, zloupotrebljen brend Maksi

Izvor: RTS, 05.Jul.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delez: Lažna nagradna igra, zloupotrebljen brend "Maksi"

Kompanija "Delez Srbija" upozorila je kupce da je došlo do zloupotrebe brenda "Maksi", tako što je otvoren sajt putem koga se potrošači pozivaju da učestvuju u navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu i osvoje vaučere za kupovinu u određenom iznosu.
Iz te kompanije apeluju na kupce da ne učestvuju u pomenutoj navodnoj nagradnoj igri, odnosno konkursu na tom ili bilo kom drugom neovlašćenom sajtu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kako ne bi došli u situaciju da budu deo bilo kakvih nelegalnih inicijativa ili žrtve prevare.
Ističu da "Delez Srbija", koja je vlasnik maloprodajnog formata "Maksi", ne stoji iza sporne nagradne igre, odnosno konkursa, i da pravnim putem preduzimaju sve neophodne mere ka nadležnim institucijama kako bi se zaustavilo i sankcionisalo grubo kršenje prava intelektualne svojine.
Iz kompanije su poručili da se svi nagradni konkursi i nagradne igre koje organizuje "Maksi" objavljuju isključivo putem jedine zvanične internet stranice - maxi.rs ili Fejsbuk stranice - facebook.com/Maxi.Srbija/?fref=ts.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.