JELENA ŠARENAC, Henkel: „U okviru Biznis modula predstojeće AcademIAA ćemo govoriti o kreativnim rešenjima koja vode unapređenju biznisa kroz pozitivne primere iz prakse“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Avg.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ŠARENAC, Henkel: „U okviru Biznis modula predstojeće AcademIAA ćemo govoriti o kreativnim rešenjima koja vode unapređenju biznisa kroz pozitivne primere iz prakse“

_____________________________________________________________________________________

Edukativni projekat AcademIAA, koji četvrtu godinu zaredom organizuje srpski ogranak IAA, počeće 27. septembra i trajaće do 13. decembra.

Svakog petka i subote, polaznici će biti u prilici da odslušaju predavanja i učestvuju u radionicama koje će voditi naši najbolji stručnjaci u oblasti marketinških komunikacija. Šest modula vode koordinatori: Istraživanje – Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Ćirović (GfK); Biznis – Jelena Šarenac (Henkel); Kreativa – Boris Marčetić (Popular); Mediji – Dubravka Urošević (Universal Media); Digital – Nikola Barać (httpool); Inovacija – Ivan Dimitrijević (Four Dots).

Program insistira na praktičnim znanjima i sagledavanju čitave industrije, kako bi polaznici mogli da steknu uvid u posao iz različitih uglova. Pored izbora kvalitetnih predavača, posebna pažnja se posvećuje selekciji polaznika. To je razlog zbog kojeg se organizuju dva kruga selekcije (Slanje CV-a i motivacionog pisma, a onda testiranje kandidata) i izbor najviše 35 polaznika.

_____________________________________________________________________________________

Za početak, molimo vas da predstavite modul čiji ste koordinator: Koji je naziv modula, ko su predavači, koje su teme i koji su edukativni sadržaji svake od pojedinačnih tema?

– Ove godine sam u okviru AcademIAA-e (programa edukacije mladih talenata u industriji marketinških komunikacija u okviru IAA) izabrana kao program menadžer za Biznis modul.

U okviru ovog programa bavićemo se razumevanjem procesa upravljanja brendovima u različitim industrijama, i u veoma promenljivom tržišnom okruženju pod uticajem digitalne tranformacije. Takođe ćemo govoriti o kreativnim rešenjima koja vode unapređenju biznisa kroz pozitivne primere iz prakse. Razgovaraćemo i o uspešnom razvoju brenda, razumevanju potrošača, složenom odnosu između klijenta i agencije i značaju komunikacija, kako internih tako i eksternih, za uspešno vođenje biznisa.

O pomenutim temama će govoriti izuzetni stručnjaci u svojim oblastima, Nemanja Knežević, Direktor sektora marketinga i razvoja Zlatiborca, Marija Ilić, Group account manager agencije Direct media, Tanja Tatomirović, Komunikolog, Direktorka za korporativne komunikacije i CSR u 24. zemlje iz Microsofta, Ivana Mladenović, Marketing manager Srbija, Bosna, Crna Gora, Makedonija, Albanija iz kompanije Henkel, Tijana Stamenković suvlasnik ZDRA Branding, suosnivač i direktor YoloApp Technology, Milivoje Čalija vlasnik „Čalija&Čalija -Anđeli“, Željka Ćirić Jakovljević, Head of PR and Media relations Banca Intesa.

Koji su glavni edukativni ciljevi modula čiji ste vi koordinator i kome je ova edukacija namenjena?

– Da biste bili uspešni u marketingu i komunikaciji, morate da razumete osnovne principe poslovanja kompanija i brendova.

Biznis modul vam pomaže u razumevanju konteksta tržišta i modela po kojima funkcionišu različite industrije, bilo da su u pitanju FMCG, IT, uslužna ili start up poslovna zajednica, odnosno kreativne, istraživačke, digital ili BTL agencije.

Ovaj modul je tu da vam predstavi širi kontekst razumevanja biznisa uz vodeće predavače modernog tržišta.

Uputite poziv svim potencijalnim polaznicima, odnosno preporučite ovogodišnju IAA Akademiju

Pridružite se najboljima, unapredite svoja znanja i otkrijte kako kreativnost pomera granice, omogućavajući uspešno poslovanje u svim oblastima!

Izvor: Advertiser Serbia

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

NIKOLA BARAĆ, Httpool: „U centru modula Digital ovogodišnje AcademIAA, biće – korisnik“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 08.Avg.2019, 12:42

_____________________________________________________________________________________..Edukativni projekat AcademIAA, koji četvrtu godinu zaredom organizuje srpski ogranak IAA, počeće 27. septembra i trajaće do 13. decembra...Svakog petka i subote, polaznici će biti u prilici da odslušaju predavanja...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.