Goca Tržan otkrila čega je veliki fan: Volim sve što me stavlja u blizak kontakt sa smrću

Izvor: Story, 10.Dec.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan otkrila čega je veliki fan: Volim sve što me stavlja u blizak kontakt sa smrću

Pevačica Goca Tržan otkrila je da krajem godine putuje sa svojim suprugom Rašom Novakovićem u Indoneziju, a čemu se najviše raduje iznenadilo je mnoge: – Ja sam veliki fan ronjenja! Imamo želju, a i verovatno će se desiti da ronimo sa ajkulama, tako da će biti top! Ja sam malo luda, ja izgleda volim sve što ... The post Goca Tržan otkrila čega je veliki fan: Volim sve što me stavlja u blizak kontakt sa smrću appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jelena Tomašević priznala bez ustezanja nešto što mnoge žene KRIJU!

Izvor: Story, 10.Dec.2019

Stil ne zavisi od cene odevnog komada! Najpoznatija pevačica, besprekornog glasa, Jelena Tomašević, kao i svaka žena, uživa u šopingu a kako je ovog puta istakla, ne vidi problem u tome što i ona “juri” sniženja. – Idem sa drugaricama, sa svojim kumama, po našim tržnim centrima. Naročito...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.