Izvor: Luftika.rs, 22.Apr.2023, 10:28

Trojica ukrala „Yugo“ dostavljaču u Novom Sadu, policija ih jurila preko pola grada

Trojica muškaraca privedena su sinoć u Novom Sadu nakon što su ukrala tuđi putnički automobil i krenuli da beže.
Nezvanično, osumnjičeni, za koje se veruje da su bili pod dejstvom alkohola, ukrali su na Telepu „yugo“ dok se vlasnik vozila nalazio u neposrednoj blizini. Naime, on je nakratko izašao iz vozila da izvrši dostavu hrane u jednoj zgradi i, znajući da se vraća za manje od minuta, ostavio je ključ u bravi, piše „Telegraf“, a prenosi Moj Novi Sad.
Lopovi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iskoristili momenat, uleteli u vozilo i krenuli da beže. Kada se vlasnik vratio, jugića nije bilo.
Usledila je policijska potera ulicama, nakon koje je vozilo pronađeno i zaustavljeno na Bulevaru oslobođenja, a momci koji su otuđili vozilo su privedeni.
Uhapšeni su muškarci od 43, 44 i 53 godine.
Vozač ukradenog juga od 44 godine imao je dva promila alkohola u krvi i bio je pod uticajem narkotika. On će dobiti prekršajnu prijavu za vožnju u pijanom stanju, a zadržan je na trežnjenju.
Nakon toga, biće prebačen u policijski pritvor od 48h i dobiće krivičnu prijavu za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.
Njegovi saputnici od 43 i 53 godine su zadržani dok se ne otrezne.
Izvor: Telegraf
Dostavljač hrane o paklu kroz koji prolaze on i kolege: „Psuju nam i oca i majku“

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ukrali čoveku vozilo dok je dostavljao hranu u Novom Sadu (FOTO/VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Apr.2023

NOVI SAD – Dvojica muškaraca privedena su sinoć u Novom Sadu nakon što su ukrala tuđi putnički automobil i krenuli da beže, prenosi Telegraf   View this post on Instagram A post shared by 192.RS (@192_rs) Osumnjičeni, za koje se pretpostavlja da su u alkoholisanom stanju, ukrali na Telepu “yugo”...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.