Dok ih srpska policija traži, Panići lumpuju po Zagrebu i hvale se na Instagramu

Izvor: Luftika.rs, 12.Feb.2024, 10:30

Dok ih srpska policija traži, Panići lumpuju po Zagrebu i hvale se na Instagramu

Odbegla braća Panić, Uroš i Miloš, kumčići predsednika Srbije Aleksandra Vučića, provode se u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a čak ni ne kriju svoju lokaciju. Postavlja se pitanje da li je srpska policija obavestila hrvatsku o Panićima, koji se terete za posredovanje u prostituciji, s obzirom da je za njima raspisana potraga.
Panići su već danima u bekstvu, a do pre dva dana nije se znalo u koju su zemlju pobegli. Ipak, zahvaljujući slikama i snimcima iz noćnog provoda, otkriveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je da su neposredno pre akcije hapšenja napustili Srbiju i otišli u Hrvatsku, piše Nova.
Prema dosadašnjim informacijama, Panići se kriju u Zagrebu, a nije poznato da li je srpska policija o tome obaveštena.
Takođe, nije poznato ni da li je hrvatska policija obaveštena o potrazi za Panićima.
Interesantno je i da su braća Panić Srbiju napustili samo nekoliko sati pre akcije hapšenja. Zbog toga se sumnja i da im je neko dojavio da sledi akcija, te su iskoristili vreme da napuste Srbiju.
Zgodne maserke, „saloni“ u Zemunu i na Novom Beogradu Inače, braća Panić su zajedno sa dvoje uhapšenih, Vukom Stankovićem i Sonjom L, organizovali prostituciju, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena Sonja L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.
Foto:Screenshot/Instagram Osumnjičeni Stanković je napravio nalog na društvenoj mreži “Instagram” koji je bio javan i na kojem je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.
Foto: Printscreen O Panićima se proteklih godina često pisalo, uglavnom zbog kršenja zakona.
Tako se Uroš Panić, sin Petra Panića, u više navrata susretao sa prekršajnim prijavama zbog saobraćajnih prekršaja, odnosno divljanja na ulicama što je neretko objavljivao na društvenim mrežama.
Brza vožnja, kršenje saobraćajnih propisa, kao i vređanje policajaca nezaobilazni su deo njegovih snimaka koje je redovno postavljao na društvenim mrežama.
Ceo Beograd znao čime se bahata braća Panić bave, reklama za podvođenje išla “od usta do usta”

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.