Bojan Stankov novi direktor marketinške agencije Communis

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 05.Apr.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Stankov novi direktor marketinške agencije Communis

Od 1. aprila marketinška agencija Communis ima novog direktora. Na ovu poziciju imenovan je Bojan Stankov, koji je deo agencije već više od 11 godina. Lea Stanković će, pored svoje sadašnje funkcije Digital Creative Manager-a, preuzeti i obaveze zamenika direktora

Bojan Stankov, novi direktor Communis-a, bio je na poziciji Client Service Direktora od 2008. godine, na kojoj je svojim predanim radom, posvećenošću i rezultatima pokazao vrhunsku profesionalnost, ali i izuzetne liderske >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << sposobnosti. Za sobom ima preko 15 godina iskustva u oblasti marketinga i advertajzinga, vođenja projekata i timova, sa aktivnom ulogom u kreiranju integrisanih komunikacija, razvoju brendova, definisanju komunikacionih strategija, planiranju i implemetaciji brojnih kampanja na tržištima Srbije i regiona za lokalne i internacionalne brendove.

Nova pozicija predstavlja veliki izazov, ali i veliki podstrek za dalji rad na unapređenju poslovanja agencije, praćenju globalnih trendova i ostvarenju strateških ciljeva agencije,“ izjavio je g. Stankov.

Zamenica direktora renomirane marketinške agencije, Lea Stanković, prvenstveno će biti zadužena za uvođenje novih i inovativnih proizvoda, čime se i do sada bavila vrlo uspešno. „Drago mi je da ću, zajedno sa Bojanom, imati priliku da nastavim razvoj Communis-a i doprinesem kreiranju još inovativnijih kampanja za naše klijente.“

Imenovanje novog direktora agencije ne implicira povlačenje Ivana Stankovića iz biznisa, već početak novih projekata i oblikovanje novih modela poslovanja.

Siguran sam da su Bojan i Lea pravi i jedini izbor kada su u pitanju dalji rad i razvoj agencije i veoma sam srećan što su oboje prihvatili moj predlog,“ rekao je Ivan Stanković, predsednik agencije Communis, koji će nastaviti da se bavi kreativnim radom i razvojem poslovanja agencije.

Communis DDB deo je jake globalne mreže, u regionu je poznata kao agencija koja u kontinuitetu niže strukovna priznanja, među kojima je i priznanje za Agenciju godine sa poslednje tradicionalne godišnje dodele u organizaciji Udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS).

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove kadrovske promene u Adria Media Group

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Apr.2016, 10:26

Aleksandra Čolić i Mirjana Beljinac-Kozma preuzele su nove funkcije u okviru oglasnog sektora Adria Media Grupe..U okviru organizacionih promena unutar kompanije, na čelu advertising odeljenja Adria Media Grupe, od sada će se naći Aleksandra Čolić, na poziciji Advertising direktora za print izdanja...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.