Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto)

Izvor: Story, 28.Jan.2020, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto)

Arijana Grande nije ni pomišljala da će zbog svog modnog odabira na Gremiju postati tema broj jedan srpskih medija a odličan šlagvort na ovu temu dala je Jelena Karleuša  Jelena Karleuša u novembru 2019. za naš magazin “Story” otvoreno je govorila kako je uspela da se izbori sa svime što joj se u proteklom periodu ... The post Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ariana Grande nosila haljinu sličnu Karleušinoj na dodeli Grammy nagrada

Izvor: Tracara.com, 28.Jan.2020

Uprkos tome što je kući otišla praznih ruku, Ariana Grande na ovogodišnjim je Grammyjima ipak nas je oduševila bajkovitom kreacijom italijanskog dizajnera Giambattiste Vallija u kojoj je izgledala kao da je izašla iz bajke. No, ako vam se čini da ste ovakvu haljinu nedavno već videli – jeste....

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.