41. GRAFIMA – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Jul.2019, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

41. GRAFIMA – Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Pod imperativnim sloganom „Više boje“, Grafima 2019 predstavlja ekskluzivnu smotru tehničkih i tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim pratećim privrednim granama. Štamparije, proizvođači, uvoznici, izvoznici i distributeri mašina, opreme i komponenata, dizajn studiji, uvoznici repromaterijala, papira, polovnih mašina predstaviće izvanredno >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << bogatu paletu mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, ali i originalna namenska softverska i ICT rešenja u različitim oblastima.

Obiman prateći program Grafime podeljen je u tri tematske celine – tehnologija štampe, grafički dizajn i reklamni materijal, a sastoji se od stručnih predavanja, prezentacija novih tehnologija i dostignuća. Deo tog programa je i „Ulica kreativnih rešenja“, koji promoviše idejna rešenja iz oblasti grafičkog dizajna. Na zahtev i izlagača i posetilaca aktivirana je „Berza korišćenih mašina“ (polovne mašine, sa znatno nižim cenama, namenjene malim privrednicima koji tek pokreću svoj privatan posao), a posle prošlogodišnje uspešne premijere biće nastavljeno i Wrap Star takmičenje, veština i umetnost oblepljivanja automobila.

Kako to tradicija nalaže, najkvalitetnijim grafičkim proizvodima u različitim kategorijama stručni žiri Grafime i Beogradskog sajma dodeliće tradicionalne simbolične nagrade – Zlatni, Srebrni i Bronzani pečat.

Domaćin ovogodišnje Grafime je kompanija EUROPAPIER DUNAV DOO, član grupacije Europapier, vodećeg dobavljača papira u 12 zemalja centralne i istočne Evrope. Sa preko 50 skladišta širom regiona, Europapier ima kapacitet da ukupno skladišti više od 150.000 paleta, da robu sortira, obeležava, pakuje, seče…u odgovarajućem formatu. Europapier nudi sveobuhvatne usluge distribucije u svim zemljama sa standardnim rokom isporuke sledećeg dana, a za klijente koji se nalaze u glavnim gradovima – u istom danu.

Konačno, za učesnike i posetioce Grafime izuzetna je privilegija činjenica da se zajedno sa Grafimom 2019 održava i 27. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme – BIRO-EXPO, tematski orijentisan na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašinе i pribor, kancelarijski materijal, poslovnа i dekorativnа galanterijа i dr.)

Kraj septembra, sa svim svojim jesenjim bojama – pred vratima je. A s njim i još „više boja“ Grafime 2019.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.