U reci pronađeno telo nestalog mladića iz Niša: Ne zna se tačan uzrok smrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U reci pronađeno telo nestalog mladića iz Niša: Ne zna se tačan uzrok smrti

Mladić nestao pre mesec dana

Telo S.S. (42) iz Niša pronađeno je danas oko 15 sati u koritu reke Raške na izlazu iz Novog Pazara. Reč je o muškarcu čiji je nestanak prijavila njegova sestra još 22. septembra.

- On je izašao iz jedne ustanove za lečenje osoba sa psihičkim problemima i od tada mu se gubi svaki trag, rekao je izvor iz istrage.

Kako se saznaje saznaje, policiju je obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan bračni par koji je prethodno video telo koje je plutalo niz reku. Prema prvim procenama, najverovatnije se radi o utapanju.

- Telo su izvukli vatrogasci. Nije bilo vidljivih tragova nasilja i najverovatnije se utopio tokom dana, rekao je izvor iz istrage i dodao da će se tačan uzrok smrti znati nakon obdukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Poznat identitet muškaraca koji se utopio u rijeci Raški

Izvor: SandzakPress.net, 21.Okt.2017, 12:37

Tijelo koje je pronađeno juče oko 15 časova kako pluta rijekom Raškom nekoliko kilometara nizvodno od Novog Pazara pripada muškarcu S.S. (42) iz Niša i prema prvim informacijama ne radi se o nasilnoj smrti, saznaje radio Sto plus. Prema nezvaničnim saznanjima, tijelo je ugledao bračni par koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.