Stefanović: Policija ni vojvođanska ni raška, već srpska

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Policija ni vojvođanska ni raška, već srpska

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je povodom zahteva Lige socijaldemokrata Vojvodine za formiranje "vojvođanske policije", da policija neće biti ni šumadijska, ni raška, ni vojvođanska, već srpska jer pripada svim građanima Srbije.

Stefanović je objasnio da se dodavanjem još jednog birokratskog aparata, koji bi bio nov u lanacu komandovanja između Direkcije policije i policijskih stanica >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na terenu, ne bi unapredio rad.

"Pre svega je važno da se građani Srbije osećaju bezbedno, da imamo smanjenje broja izvršenih krvičnih dela i da se u odnosu na slične zemlju u regionu i Evropi možemo pohvaliti dobrim rezultatima", rekao je Stefanović.

On smatra da će policija u narednom periodu biti još efikasnija i uspešnija u rasvetljavanju krivičnih dela, a zahvaljujući unapređenju uslova rada i opreme.

"Današnja brza reakcije pripadnika MUP u Novom Sadu, koji su za svega nekoliko sati razrešili dvostruko ubistvo u tom gradu, najbolji je pokazatelj efikasnosti policije u Vojvodini i neopravdanosti zahteva Lige socijaldemokrata Vojvodine", zaključio je Stefanović u pisanoj izjavi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakva policija Vojvodine?

Izvor: Mondo, 21.Dec.2016

Ministarstvo unutrašnjih poslova je jedinstveno na celoj teritoriji Republike Srbije i policija neće biti ni šumadijska, ni raška, ni vojvođanska, već će biti srpska, jer pripada svim građanima Srbije...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..To je izjavio večeras potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.