Otvoren most koji spaja Kosovsku Mitrovicu sa putem Priština-Raška

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2021, 21:00

Otvoren most koji spaja Kosovsku Mitrovicu sa putem Priština-Raška

Danas je svečano otvoren novoizgrađeni most kod Dudinog krša, koji spaja Kosovsku Mitrovicu sa regionalnim putem Priština-Raška.

Presecanjem vrpce most su otvorili predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić i pomoćnica direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Jelena Stojković, preneo je Kosovo onlajn.

Spirić je rekao da se zajedničkim snagama sa državom Srbijom čini sve kako bi se stvorili što bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uslovi za život svih građana u Kosovskoj Mitrovici.

"Za realizaciju projekta izgradnje ovog mosta vlada Srbije izdvojila je 140 miliona. Radovi su započeti u avgustu i po planu su završeni baš danas, na dan grada. Saobraćaj će se ovim mostom rasteretiti, a mi ćemo nastaviti sa realizacijom započetih projekata. Zahvaljujemo našem državnom vrhu koji je izdvojio sredstva za realizaciju kao i samom izvođaču koji je u roku završio sve radove", rekao je Spirić.

Stojković je istakla da će država nastaviti sa ulaganjima u bolji život građana.

"Ovaj most povezuje Kosovsku Mitrovicu sa državnim putem i svim svojim pristupnim saobraćajnicama. Mi ovim pokazujemo da ispunjavamo svoja obećanja i više od toga, jer osim izgradnje ovog mosta radićemo na poboljšanju putne infrastrukture. Nastavićemo sa ulaganjima i to ne samo u putnu infrastrukturu, već i u ostalim oblastima kako bi naša Kosovska Mitrovica bila bolja i lepša", rekla je ona.

Novoizgrađeni most dugačak je 80 metara.
Pogledaj vesti o: Raška,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.