Izvor: Politika, 23.Jan.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sansa Stark igra Džin Grej u novom filmu „Iks men"

LOS ANĐELES – Režiser Brajan Singer je preko Tvitera obznanio svetu da će u novom filmu o mutantima - superherojima „X-Men: Apocalypse”, telepatu Džin Grej igrati Sofi Tarner, poznata po ulozi Sanse Stark u seriji „Igra prestola”.

Džin Grej, jednu od originalnih članica grupe boraca za pravdu „Iks men” koju čine đaci specijalne škole za „darovitu” decu koju vodi profesor Čarls Ksavijer (Džejms Mekavoj) >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << u prvim filmovima franšize je igrala Famke Jansen.

Franšiza je obnovljena 2011 filmom „Iks men: Prva klasa” ali bez Grejove.

Tarnerovoj će se sada pridružiti Aleksandra Šip u ulozi Ororo „Storm” Monro koju je ranije igrala Hale Beri, dok će Taj Šeridan igrati Skota „Kiklipa” Samersa koga je nekada igrao (Džejms Marsden). 

Tanjug

objavljeno: 23.01.2015.
Pogledaj vesti o: Prva šansa

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Novi mutant!

Izvor: Mondo, 24.Jan.2015, 17:31

Glumica iz "Igre prestola" dobila ulogu u novom delu "X Men" franšize!..Foto: HBO..Sofi Tarner, poznatija kao Sansa Stark, napraviće prelazak na veliko platno u velikom stilu, pošto je upravo objavljeno da je dobila ulogu u novom nastavku akcionog serijala o mutantima koji imaju supermoći...Režiser...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.