Zmija gmizala oko bolnice u Prokuplju: Pacijenti se isprepadali, nastao opšti kuršlus!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmija gmizala oko bolnice u Prokuplju: Pacijenti se isprepadali, nastao opšti kuršlus!

U krugu prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić“ pojavila se zmija, koja je izazvala paniku među pacijentima. Ubrzo su je oterali, a poznavaoci ovih gmizavca kažu da nije reč o otrovnici!

Kako smo nezvanično saznali, ona je bila sklupčana na travi nedaleko od trafostanice koja je u bolničkom krugu i primetila ju je žena koja je slučajno prolazila.

Odmah je javila obezbeđenju, koje je uz buku oteralo zmiju.

Oni su preko Centra za obaveštavanje pozvali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i vatrogasce, ali im je rečeno da oni nisu opremlјeni za hvatanje zmija i da to radi samo služba u Nišu.

Prokupačka bolnica je jednim delom u brdu bolnički Borovnjak, pa se pretpostavlјa da je prvi sunčani dan izmamio iz šume.

(B. R.)


Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmija otrovnica izazavala opštu paniku u prokupačkoj bolnici

Izvor: BKTV News, 30.Maj.2017

Opšta panika nastala je danas u krugu prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" zbog zmije, koju su građani slučajno spazili na travi nedaleko od trafo stanice. ..Poznavaoci gmizavaca kažu da se radilo o zmiji otrovnici, a prvu ju je sklupčanu u travi primetila žena koja je tuda slučajno prolazila...Odmah...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.