Za pošumljavanje u Toplici 20.000 besplatnih sadnica bagrema

Izvor: Beta, 19.Feb.2020, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za pošumljavanje u Toplici 20.000 besplatnih sadnica bagrema

Javno-komunalno preduzeće "Hameum" iz Prokuplja podelilo je polovinu od 20.000 sadnica bagrema koje poklanja vlasnicima poljoprivrednih poseda na području Topličkog okruga.Direktor "Rasadnika" Stevan Kostić je rekao Agenciji Beta da sadnice mogu da dobiju svi vlasnici šumskog zemljišta, čak i oni koji imaju zemljište šeste i sedme klase.Da dobili sadnice, zainteresovani treba da "Rasadniku" dostave fotokopije posedovnog lista i lične karte.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Besplatne sadnice bagrema za topličke poljoprivrednike

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2020, 13:01

Javno komunalno preduzeće Hammeum podeliće oko 20.000 sadnica bagrema vlasnicima šumskog zemljišta sa teritorije Topličkog okruga. Za preuzimanje sadnica za pošumljavanje potrebno je podneti zahtev u tom preduzeću i fotokopiju posedovnog lista parcele...Nadležni u JKP Hammeum navode da je veliko...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.