Uhapšeni zbog serije krađa bakra i goriva

Izvor: Kurir, 05.Okt.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog serije krađa bakra i goriva

Policija dvojicu osumnjičenih tereti da su pokrali bakarni kazan, prskalice kablovi, namotaje

PROKUPLJE - Policijska uprava u Prokuplju odredila je meru zadržavanja do 48 sati N. J.(18) i N.A.(43) iz Pukovca, opština Doljevac, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krađa, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saopštenju se navodi da se osumnjičeni od više oštećenih lica u selu Stubal i Blacu protivpravno prisvojili delove bakarnog kazana, dve bakarne leđne prskalice, namotaj kabla za prenos električe energije, džak kreča i dve kante sa dizel gorivom.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Prokuplju radi daljeg postupanja, navdeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog serije krađa

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2012

Policijska uprava u Prokuplju odredila je meru zadržavanja do 48 sati N. J.(18) i N.A.(43) iz Pukovca, opština Doljevac, zbog osnovane sumnje da su izvršili više krađa, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.