Uhapšena jer je vozila partnera 50 metara na haubi

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Maj.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena jer je vozila partnera 50 metara na haubi

Kako su saopštili u PU Prokuplje, policija je uhapsila R.D. (43) iz Prokuplja zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

R.D. se tereti da je nakon verbalne rasprave, na haubi automobila vozila nekih pedesetak metara muškarca (40), nakon čega je oštećeni pao na kolovoz i zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičenoj je, uz krivičnu prijavu, određen pritvor do 30 dana.

Oštećeni muškarac je upućen na dalje lečenje u KC Niš.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U pritvor zbog napada automobilom na bivšeg momka

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2017

Policija je uhapsili R.D. (43) iz Prokuplja zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, odnosno zbog toga što je posle svađe na ulici svojim automobilom teško povredila Z.T. (48), sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, saopšteno je danas...Kako se navodi u saopštenju policijske uprave, uhapšena je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.