Uhapšen još jedan muškarac zbog iznude u Prokuplju, treći i dalje u bekstvu

Izvor: JužneVesti.com, 31.Maj.2023, 22:34

Uhapšen još jedan muškarac zbog iznude u Prokuplju, treći i dalje u bekstvu

Nakon što je od 20. aprila bio u bekstvu pošto je zajedno sa još dvojicom muškaraca iznudio 65-godišnjaku 300 evra, mobilni telefon, ključ od vozila i lične stvari u Prokuplju, uhapšen je 39-godišnjak, dok se za još jednim učesnikom u iznudi još traga, kažu iz policije.

Kako navode, oni su 65-godišnjaku preprečili put automobilom i naneli mu lake telesne povrede, a 30-godišnji N. M. još tada je uhapšen, dok su dvojica pobegla.

Jedan od njih, 39-godišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << I. M, sada je uhapšen i iz policije ističu da je pri hapšenju odbijao da uđe u policijsko vozilo, gurao policajce, povredio jednog od njih, kao i da ih je psovao i pretio im.

Zato će protiv njega biti podneta i krivična prijava u redovnom postupku jer se tereti za krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu - kažu iz Policijske uprave.

Inače, i N. M. i I. M. se zbog ranije iznude terete za krivično delo razbojništvo.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.