Udavio se u napuštenom bunaru

Izvor: B92, 07.Jul.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio se u napuštenom bunaru

Kuršumlija -- Muškarac star 48 godina iz Kuršumlije upao je u napušteni bunar i udavio se, izjavila je Tanjugu portparolka policijske uprave u Prokuplju Tamara Kocić.

Nesrećni M.G. se sinoć okliznuo i upao u napušteni bunar u kuršumlijskom naselju Gornja Mikuljana, a pošto nije znao da pliva, brzo se udavio.

Njegovo telo iz bunara izvlačila je vatrogasna ekipa, a lekar Hitne medicinske službe u Kuršumliji Slaviša Došović mogao je samo da kontatuje smrt.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Telo nastradalog nije upućeno na obdukciju , jer, kako je Tanjugu kazao istražni sudija višeg suda u Prokuplju Ivan Rakić, nije bilo sumnjivih okolnosti.

Uviđaj su po nalogu sudije višeg suda u Prokuplju obavili su policijski službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udavio se u napuštenom bunaru

Izvor: Blic, 07.Jul.2012

M.G. (48) iz Kuršumlije udavio se u petak uveče kada je upao u napušteni bunar u kuršumlijskom naselju Gornja Mikuljana...Njegovo telo je nađeno jutros, a iz bunara ga je izvukla vatrogasna ekipa. Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt nesretnog M.G. Lekar koji je konstatovao smrt Slaviša...

Nastavak na Blic...

Udavio se u napuštenom bunaru

Izvor: Mondo, 07.Jul.2012

M. G (48) iz Kuršumlije upao je u napušteni bunar i udavio se, izjavila je danas Tanjugu portparolka policijske uprave u Prokuplju Tamara Kocić.

Nastavak na Mondo...

Utopio se u napuštenom bunaru

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2012

U napuštenom bunaru pored lokalnog puta, u kuršumlijskom naselju Gornja Mikuljana utopio se G. M. (48). Njegovo telo je pronađeno rano jutros...Lekar koji je konstatovao smrt Slaviša Došović rekao je agenciji Beta da je smrt nastala utapanjem...Došović je rekao da je 48-godišnji čovek bio više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.