Udavio se u bunaru

Izvor: RTS, 07.Jul.2012, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udavio se u bunaru

M. G. (48) iz Kuršumlije udavio se u napuštenom bunaru u naselju Gornja Mikuljana. On se okliznuo i upao u bunar, a pošto nije znao da pliva, brzo se udavio.

Portparolka policijske uprave u Prokuplju Tamara Kocić izjavila je za Tanjug da je M. G (48) iz Kuršumlije upao u napušteni bunar i udavio se. 

On se sinoć okliznuo i upao u napušteni bunar u kuršumlijskom naselju Gornja Mikuljana, a pošto nije znao da pliva, brzo se udavio.

Njegovo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << telo iz bunara izvlačila je vatrogasna ekipa, a lekar Hitne medicinske službe u Kuršumliji Slaviša Došović mogao je samo da kontatuje smrt.

Telo nastradalog nije upućeno na obdukciju, jer, kako je rekao istražni sudija Višeg suda u Prokuplju Ivan Rakić, nije bilo sumnjivih okolnosti.

Uviđaj su po nalogu sudije višeg suda u Prokuplju obavili su policijski službenici Policijske uprave u Prokuplju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.