Izvor: Blic, 19.Avg.2023, 12:42

UHAPŠENA DVOJICA LOPOVA IZ PROKUPLJA Sa pumpe u Aleksincu ukrali cigarete i novac u vrednosti 238.000 dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa policijskim upravama u Kruševcu i Prokuplju, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, uhapsili su D. K. (26) i B. D. (47) iz Prokuplja, zbog sumnje da su juče iz jedne benzinske pumpe, u okolini Aleksinca, ukrali novac i veću količinu cigareta u vrednosti od oko 238.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Aleksinac,   Kruševac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prokupčani opljačkali pumpu i ukrali cigarete u vrednosti 238.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2023

Zbog sumnje da su opljačkali benzinsku pumpu u okolini Aleksinca, iz nje ukrali novac i cigarete u vrednosti od oko 238.000 dinara, uhapšeni su 26-godišnjak i 47-godišnjak iz Prokuplja, saopštili su iz policije, koja ih je uhapsila i pronašla ono što su ukrali...Prokupčani su osumnjičeni za...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.