Prokupčani opljačkali pumpu i ukrali cigarete u vrednosti 238.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2023, 13:40

Prokupčani opljačkali pumpu i ukrali cigarete u vrednosti 238.000 dinara

Zbog sumnje da su opljačkali benzinsku pumpu u okolini Aleksinca, iz nje ukrali novac i cigarete u vrednosti od oko 238.000 dinara, uhapšeni su 26-godišnjak i 47-godišnjak iz Prokuplja, saopštili su iz policije, koja ih je uhapsila i pronašla ono što su ukrali.

Prokupčani su osumnjičeni za krivično delo teška krađa, koje su izvršili juče u okolini Aleksinca, a iz policije kažu da su ih brzo pronašli i uhapsili.

Brzom i efikasnom akcijom policije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osumnjičeni su uhapšeni i kod njih su nađeni novac i cigarete za koje se sumnja da potiču izvršenjem ovog krivičnog dela - navode iz policije.

D. K. i B. D. iz Prokuplja su uhapšeni u saradnji sa policijskim upravama u Kruševcu i Prokuplju, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu, zadržani su do 48 sati u uz krivičnu prijavu biće privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

OPLJAČKALI PUMPU PA POBEGLI! Munjevita akcija niške policije - uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su ukrali više od 200.000 dinara i cigarete

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023

Pljačka se dogodila juče, a obojica u ubrzo uhapšeni..Dvojica muškaraca starosti dvadeset šest i četrdeset sedam godina iz Prokuplja, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili tešku krađu na pumpi u Prokuplju...Oni se sumnjiče da su juče iz jedne benzinske pumpe, u okolini Aleksinca, ukrali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.