OPLJAČKALI PUMPU PA POBEGLI! Munjevita akcija niške policije - uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su ukrali više od 200.000 dinara i cigarete

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 13:44

OPLJAČKALI PUMPU PA POBEGLI! Munjevita akcija niške policije - uhapšena dva muškarca zbog sumnje da su ukrali više od 200.000 dinara i cigarete

Pljačka se dogodila juče, a obojica u ubrzo uhapšeni

Dvojica muškaraca starosti dvadeset šest i četrdeset sedam godina iz Prokuplja, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili tešku krađu na pumpi u Prokuplju.

Oni se sumnjiče da su juče iz jedne benzinske pumpe, u okolini Aleksinca, ukrali novac i veću količinu cigareta u vrednosti od oko 238.000 dinara. Brzom i efikasnom akcijom policije u Nišu, u saradnji sa policijskim upravama u Kruševcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Prokuplju, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu osumnjičeni su uhapšeni i kod njih su nađeni novac i cigarete za koje se sumnja da potiču izvršenjem ovog krivičnog dela.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.