UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka na motoru

Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka na motoru

Dve osobe koje su se prevozile na motokciklu zadobile su teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas nešto posle ponoći u sudaru motocikla i putničkog automobila u glavnoj prokupačkoj ulici.

Kako saznajemo, mladić i devojka koji su se prevozili na motociklu primljeni su na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" sa povredama preloma zglobe ruke mladića i preloma kosti karlice kod devojke, i oni su nakon ukazane prve pomoći transportovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Kliničko bolnički centar Niš na dalje lečenje.

Još uvek su nejasni detalji kako je došlo do ove nezgode, ali saznajemo da je motocikl koji se kretao iz pravca Niša iz neutvrđenih razloga udario u putnički automobil.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe povređene u udesu u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 01.Sep.2017

Mladić i devojka na mopedu teže su povređeni noćas u centru Prokuplja kada ih je udario automobil koji ih, kako kažu iz policije, prilikom skretanja nije propustio na raskrsnici ulica Ratka Pavlovića i Darinke Nestorović.

Nastavak na JužneVesti.com...

TEŽAK UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2017

U saobraćajnoj nesreći u Prokuplju, dve osobe koje su se prevozile na motokciklu zadobile su teške telesne povrede, u sudaru sa putničkim automobilom koji se dogodio noćas nešto posle ponoći...Mladić i devojka koji su se prevozili na motociklu primljeni su na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.