TEŽAK UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka

Izvor: juGmedia, 01.Sep.2017, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES U PROKUPLJU Povređeni mladić i devojka

U saobraćajnoj nesreći u Prokuplju, dve osobe koje su se prevozile na motokciklu zadobile su teške telesne povrede, u sudaru sa putničkim automobilom koji se dogodio noćas nešto posle ponoći.

Mladić i devojka koji su se prevozili na motociklu primljeni su na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice „Dr Aleksa Savić“ sa povredama preloma zgloba ruke mladića i preloma kosti karlice kod devojke, i oni su nakon ukazane >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prve pomoći transportovani u Kliničko bolnički centar Niš na dalje lečenje, piše Blic.

Detalji ove nesreće su još uvek nejasni, ali  kako saznaje Blic, motocikl koji se kretao iz pravca Niša iz neutvrđenih razloga udario je u putnički automobil.

Izvor: Blic

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.