Trudnica povređena u udesu 10 dana pred porođaj

Izvor: Večernje novosti, 29.Avg.2018, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica povređena u udesu 10 dana pred porođaj

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 11:15 u prokupačkom selu Gornja Stražava kod Prokuplja teško je povređena trudnica S. B. i životno je ugrožena U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 11:15 u prokupačkom selu Gornja Stražava kod Prokuplja teško je povređena trudnica S. B. i životno je ugrožena. Ona je hitno prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u prokupačku Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" na Odeljenje ginekologije Ono što je važno je činjenica da je povređena desetak dana pre termina za porođaj. Lekaru su nasilno izvukli bebu iz stomaka kako bi preživela. PROČITAJTE JOŠ - Udario pešaka, pa odjurio! Do nezgode je došlo kada je vozilo marke "Mercedes" nemačkih registarskih oznaka, koje se kretalo ka Prokuplju, nakon izlaska iz krivne prešlo na suprotnu stranu i sudarilo sa vozilom "Citroen" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trudnica povređena u udesu, bebu izvadili carskim rezom

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2018

U sudaru kod Prokuplja, teško je povređena trudnica koja je prebačena u prokupačku Opštu bolnicu...Ona je imala još desetak dana do termina za porođaj, a na Ginekologiji su odmah obavili carski rez...Do udesa je došlo kada je "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, nakon izlaska iz krivne,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.