Preminula žena koja je porođena nakon udesa, beba u teškom stanju

Trudnica S.B. koja je teško povređena jutros u udesu kod Prokuplja, preminula je u 18 časova u Kliničkom centru u Nišu, uprkos naporima lekara da joj spasu život.
Preminula žena koja je porođena nakon udesa, beba u teškom stanju
Foto: Pixabay
Kako prenosi "Blic", lekari su pokušali da je polučasovnom reanimacijom vrate u život, ali je preminula usled teških povreda unutrašnjih organa.
 
Njena beba, koja je rođena carskim rezom odmah posle sudara, i dalje je u teškom stanju i nalazi se na Dečjoj internoj klinici u Nišu. Vitalne funkcije bebe su trenutno stabilne, ali je ona i dalje životno ugrožena i priključena na aparate za održavanje života.
 
Do udesa je došlo kada je "mercedes" nemačkih registarskih oznaka, nakon izlaska iz krivne, prešao na suprotnu stranu i sudario se sa "sitroenom" prokupačke registracije, u kojem se na suvozačevom mestu nalazila trudnica.
 
Sudar se dogodio u selu Gornja Stražava oko 11:15 sati.
  • Veki

    29.08.2018 23:29
    E tuge...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.