Trudnica koja je skočila sa 2. sprata nije životno ugrožena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnica koja je skočila sa 2. sprata nije životno ugrožena

Žena iz Prokuplja u sedmom mesecu trudnoće, koja je zadobila teške telesne povrede kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive, operisana je u Nišu i ni ona ni beba nisu životno ugrožene.

Trudnica M. S. (25) je prilikom skoka zadobila teže povrede skočnog zgloba, a zbog opšteg stanja prevežena je iz prokupačke bolnice u niški Klinički centar gde je smeštena na Odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ortopedije, prenosi RTS.

Zbog nasilja u porodici policija je njenom suprugu D. Č. odredila 48-casovnu meru zadržavanja.

Kako RTS navodi, postoji sumnja da je D. Č. napao suprugu u njihovom stanu sinoć oko ponoći, a ona je bežeći od njega skočila kroz prozor stana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UŽAS: Trudnica skočila sa drugog sprata bežeći od muža

Izvor: Večernje novosti, 03.Avg.2019

Žena iz Prokuplja u sedmom mesecu trudnoće zadobila je teške telesne povrede opasne po život, kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive Žena iz Prokuplja u sedmom mesecu trudnoće zadobila je teške telesne povrede opasne po život, kada je bežeći...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.