NOVI DETALJI: Trudnica skočila sa drugog sprata bežeći od muža

Tanjug

03. 08. 2019. u 13:16

Žena iz Prokuplja u sedmom mesecu trudnoće zadobila je teške telesne povrede opasne po život, kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive

НОВИ ДЕТАЉИ: Трудница скочила са другог спрата бежећи од мужа

Foto Depositphotos

Žena iz Prokuplja u sedmom mesecu trudnoće zadobila je teške telesne povrede opasne po život, kada je bežeći od supruga skočila sa drugog sprata zgrade u kojoj žive, javio je RTS.


Zbog nasilja nad M. S. (25), koja je u sedmom mesecu trudnoće, policija u Prokuplju uhapsila je njenog supruga D. Č. i odredila mu meru policijskog zadržavanja do 48 sati.

Postoji sumnja da je D.Č. napao suprugu u njihovom stanu sinoć oko ponoći, a ona je bežeći od njega skočila kroz prozor stana, kako prenosi RTS.

Ona je prevezena je u prokupačku bolnicu, odakle je, zbog povreda opasnih po život, poslata u niški Klinički centar. Sada je tamo zbrinuta i nije životno ugrožena.

- Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar KC Niš, urađena je dijagnostika i ustanovljeno da ima povredu skočnog zgloba. Konsultovan je ginekolog koji je utvrdio da beba nema povreda. Ona je zadržana na lečenju na odeljenju Klinike za ortopediju – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Trudnica ima vidljive povrede u vidu krvnih podliva na licu, naročito oko očiju, i povrede na nogama, oba skočna zgloba su fiksirana zavojima.

Ona nije htela da odgovara na pitanja novinarke Telegrafa koja ju je posetila u bolnici nakon strašnog događaja.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36
(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije