Težak sudar kod Prokuplja

Izvor: RTS, 27.Jun.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak sudar kod Prokuplja

Jedna osoba je poginula, a dve su zadobile teške povrede u nesreći kod Prokuplja, javlja dopisnik RTS-a.

Na regionalnom putu Prokuplje- Kuršumlija, u selu Kondželj, u saobraćajnom udesu putničkog vozila i šlepera jedna osoba je izgubilo život, a dva su zadobila teške povrede. Sudar se dogodio oko 19.30.

Kako RTS nezvanično saznaje, sudar se dogodio kada je automobil "opel vektra", beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tablica, iz nerazjašnjenih okolnosti, prešao na suprotnu stranu i direktno se sudario sa kamionom podgoričkih tablica.

Na licu mesta poginuo je vozač automobila R. P. (1957.) iz Beograda, dok su dvojica putnika koja su se nalazila u automobilu teško povređena.

M. S. (1988.) iz Beograda, sa višestrukim prelomima rebara i unutrašnjim povredama prebačen je u niški Klinički centar, dok je R. J. (1993), takođe iz Beograda, sa prelomom noge, zadržan na odeljenju prokupačke hirurgije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK SUDAR: Jedna osoba poginula i dve povređene u nesreći kod Prokuplja

Izvor: Kurir, 27.Jun.2014

R.P. (57) koji je prema nezvaničnim informacijama vozio putnički automobil je poginuo na licu mesta, dok su M.S. (21) i R.I. (21) sa teškim povredama prebačeni u prokupačku bolnicu..PROKUPLJE - R.P. (57) iz Beograda je poginuo a M.S. (26) i R.I. (21), takođe iz Beograda, su teško povređeni u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.