Takmičenje u paraglajdingu uz poseban program za decu u Prokuplju

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Jun.2021, 12:09

Takmičenje u paraglajdingu uz poseban program za decu u Prokuplju

U saradnji sa lokalnom samoupravom u Prokuplju, Udruženje ekstremnih sportova Toplice 12. i 13. juna organizuje takmičenje u paraglajdingu u okviru koga će se održati i specijalan zabavni program za decu.

Tim povodom prokupački paraglajdisti su pozvali sve prokupačke škole kao i roditelje da dovedu decu na prostor kod Grčkog mlina gde će se takmičenje održati.

U okviru zabavnog programa >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << deca će moći da razgledaju umanjene modele aviona i helikoptera, a biće im pokazano i kako oni lete.  Na ovoj nesvakidašnjoj manifestaciji dece će imati priliku i da vide i pilote paraglajderiste kako lete svojim letelicama, kao i da vide jedno pravo sportsko takmičenje u paraglajdingu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.