Izvor: Pančevac-online.com, 24.Jun.2023, 14:48

TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA: Tela sestre (17) i brata (14) izvučena iz vode u ataru sela Resinac

Tokom prepodneva izvučena su tela devojčice M. S. (17) i dečaka N. D. (14) iz rupe ispunjene vodom na površinskom kopu Ciglane u Maloj Plani, u ataru sela Resinca. U akciji izvlačenja tela učestvovali su pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije i ronioci Žandarmerije. Devojčica i dečak nestali su juče u jednoj od rupa, koje […] The post TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA: Tela sestre (17) i brata (14) izvučena iz vode u ataru sela Resinac appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Prokuplje: Tela devojčice i dečaka izvučena iz vode u ataru Resinca

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jun.2023

Tokom prepodneva izvučena su tela devojčice M. S. (17) i dečaka N. D. (14) iz rupe ispunjene vodom na površinskom kopu Ciglane u Maloj Plani, u ataru sela Resinca, izveštava RTS...U akciji izvlačenja tela učestvovali su pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije i ronioci Žandarmerije...Devojčica...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.