Skočio na haubu i naterao devojku za volanom da ga vozi

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skočio na haubu i naterao devojku za volanom da ga vozi

Policija u Prokuplju uhapsila je 21-godišnjeg Prokupčanina jer je usred noći skočio na haubu kola u pokretu i naterao devojku za volanom da ga vozi.

Posle par minuta isterao je sve putnike iz auta, seo na zadnje sedište i zbunjenoj i uplašenoj devojci naredio da ga vozi na određenu adresu.

Nakon što je ona to učinila, izašao je iz kola i izgubio se u nepoznatom pravcu.

Ubrzo je uhapšen za nasilničko ponašanje.

- U autu je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pet devojaka koje su se iz grada vraćale kući kada je oko 2:30 na haubu vozila skočio M. U. Počeo je da vređa, preti i viče, pa je devojka za volanom bila prinuđena da ga vozi po gradu, dok je sedeo na haubi - kažu u prokupačkoj policiji.

Zatim je, pričaju policajci, zaustavio vozilo i naredio saputnicama da izađu iz auta, a on je seo na zadnje sedište i preteći naterao devojku da ga odveze na određenu adresu..

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U sred noći oko 2.30, skokom na haubu naterao devojku da ga vozi

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Avg.2015

Kako saopštava PU Prokuplje, policija je uhapsila mladića starog 21. godinu iz Prokuplja jer je prošle noći skočio na vozilo u pokretu za čijim je volanom bila prestrašena devojka...On je zatim primorao devojku da ga vozi...Devojka koja je upravljala vozilom bila je u društvu nekoliko drugarica,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.